Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torreciti23 (436088) - el del numero cuatro (1594016) » 382939407: T37/J11/VI

Liga 382939407 Información oficial sobre el partido 382939407 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VI.612 (14930)

ordenador Alineación oficial del equipo 'ordenador' en el partido 1 - 1 el del numero cuatro Alineación oficial del equipo 'el del numero cuatro' en el partido
0 - 1 鄭 (Zheng) 達民 (Damin) (72')
Tomi Turkkinen (78') 1 - 1
ordenador Alineación oficial del equipo 'ordenador' en el partido 1 - 1 el del numero cuatro Alineación oficial del equipo 'el del numero cuatro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ordenador Alineación oficial del equipo 'ordenador' en el partido 2 - 0 el del numero cuatro Alineación oficial del equipo 'el del numero cuatro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ordenador

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors del ordenador amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 78, deixant Tomi Turkkinen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): ordenador va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fritz Roloff en un 1 contra 1 amb el porter Girgis Silva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fritz Roloff va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Carlos Casas.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Giuliano Del Pizzo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

el del numero cuatro

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Carlo Pieropan sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en 鄭 (Zheng) 達民 (Damin) que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): 鄭 (Zheng) 達民 (Damin), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 3 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): numero van sortir al contraatac al minut 9, però Juan Manuel Osnaya va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de numero va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ronny Svart, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ronny Svart, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Ole Hansen de numero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.