Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PuSh-it F.C. (1459617) - e-Sports Chozita Gaming (773544) » 382938867: T37/J2/VI

Liga 382938867 Información oficial sobre el partido 382938867 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VI.603 (14921)

PuSh-it F.C. Alineación oficial del equipo 'PuSh-it F.C.' en el partido 4 - 0 fc dufsin Alineación oficial del equipo 'fc dufsin' en el partido
Grigory Babyshev (16') 1 - 0
Iván Bertrán (42') 2 - 0
Matija Ostrovski (72') 3 - 0
Rudolf Jurovčák (82') 4 - 0
PuSh-it F.C. Alineación oficial del equipo 'PuSh-it F.C.' en el partido 4 - 0 fc dufsin Alineación oficial del equipo 'fc dufsin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PuSh-it F.C. Alineación oficial del equipo 'PuSh-it F.C.' en el partido 3 - 0 fc dufsin Alineación oficial del equipo 'fc dufsin' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PuSh-it F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luís Gaisita el va rematar Grigory Babyshev amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): PuSh-it va aconseguir el 2 - 0 quan Iván Bertrán va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Mathieu Borel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PuSh-it, un peu providencial d'en Matija Ostrovski va situar el 3-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rudolf Jurovčák, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): PuSh-it va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Grigory Babyshev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Iván Bertrán de PuSh-it gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Guinart va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 71 (Tirita (médico)): Marco Calarco es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

fc dufsin

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de dufsin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ogün Feyzan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): dufsin van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Àlex Sallerés no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Txevi Pich va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Horacio Olano de dufsin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horacio Olano de dufsin va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Enríquez de Anaya de dufsin la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Alexandre Eon se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que David Machimbarrena tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.