Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Nona (1431943) - Club Olimpia Chaco (1415997) » 382937016: T37/J1/VI

Liga 382937016 Información oficial sobre el partido 382937016 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VI.570 (14888)

Seccio Birra Alineación oficial del equipo 'Seccio Birra' en el partido 1 - 2 Club Olimpia Chaco Alineación oficial del equipo 'Club Olimpia Chaco' en el partido
Frédéric Gosset (28') 1 - 0
1 - 1 Héctor González (42')
1 - 2 Thiago Crespo (75')
Seccio Birra Alineación oficial del equipo 'Seccio Birra' en el partido 1 - 2 Club Olimpia Chaco Alineación oficial del equipo 'Club Olimpia Chaco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seccio Birra Alineación oficial del equipo 'Seccio Birra' en el partido 1 - 1 Club Olimpia Chaco Alineación oficial del equipo 'Club Olimpia Chaco' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seccio Birra

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Frédéric Gosset, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Javier Farroñay va superar els defenses rivals per velocitat al minut 24 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ben Harndorf de Seccio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Sami Talala de Seccio va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Reinold Kistler va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ben Harndorf va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Club Olimpia Chaco

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Olimpia al minut 42. Héctor González va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Olimpia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Thiago Crespo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Héctor González, al minut 41 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Peyami Perçin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 64, tothom va saber perquè en Thiago Crespo era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel José Peñaranda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Olimpia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergio Gorostazu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Fosalba.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Héctor González, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.