Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MISAKI F.C (1369866) - Wangaroa (1431838) » 382935541: T37/J10/VI

Liga 382935541 Información oficial sobre el partido 382935541 en Hattrick

18.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 10 / VI.543 (14861)

cutinos show Alineación oficial del equipo 'cutinos show' en el partido 0 - 0 LOBO HERIDO C.F. Alineación oficial del equipo 'LOBO HERIDO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cutinos show Alineación oficial del equipo 'cutinos show' en el partido 0 - 1 LOBO HERIDO C.F. Alineación oficial del equipo 'LOBO HERIDO C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cutinos show

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cutinos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Edo Haan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de cutinos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 11 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Rudolf Wippel, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): cutinos van sortir al contraatac al minut 48, però Verner Glargaard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): cutinos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 61, però David Bardisa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rudolf Wippel va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Jesús Mena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 73, un contraatac del cutinos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Claudio Scrofolo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Josep Aubets de cutinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LOBO HERIDO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Mátyás Kázmér, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Sandalio Soldevilla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ştefan Vasile ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.