Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Black Queen (799735) - Catalonia Earth (118868) » 382933700: T37/J12/VI

Liga 382933700 Información oficial sobre el partido 382933700 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VI.510 (14828)

The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido 5 - 4 Catalonia Earth Alineación oficial del equipo 'Catalonia Earth' en el partido
Óscar Bonis (2') 1 - 0
Antonio Rubio de Barrio (8') 2 - 0
2 - 1 Indar Bela (25')
2 - 2 Indar Bela (26')
Pasqual López (30') 3 - 2
3 - 3 Victor Bernsteiner (34')
Roberto Tamayo (60') 4 - 3
4 - 4 Victor Bernsteiner (84')
Roberto Tamayo (86') 5 - 4
The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido 5 - 4 Catalonia Earth Alineación oficial del equipo 'Catalonia Earth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido 7 - 1 Catalonia Earth Alineación oficial del equipo 'Catalonia Earth' en el partido
Tiene mala suerte 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Black Queen

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 2 minuts quan Roelf van den Hoek va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Óscar Bonis, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Black va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio Rubio de Barrio des de dins de l'àrea.
  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Black s'avançava en el marcador després que en Pasqual López xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 60 gràcies a la jugada de Roberto Tamayo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pasqual López va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roberto Tamayo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Black a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antonio Rubio de Barrio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Black van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pablo Sangrán, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Tamayo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Iñigo Santurena no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Iván Barbado.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marc Puig no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Catalonia Earth

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Catalonia seguien lluitant fins al final. Al minut 25, fruit d'aquests esforços, Indar Bela va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Indar Bela, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 26.
  • 164 Minuto 34 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Victor Bernsteiner marqués l'empat. Al minut 34 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 164 Minuto 84 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Victor Bernsteiner va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kelvin Boterman de Catalonia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima