Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Black Queen (799735) - The Buccaneers (309734) » 382933672: T37/J6/VI

Liga 382933672 Información oficial sobre el partido 382933672 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.510 (14828)

The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido 2 - 3 Córdoba CF  Alineación oficial del equipo 'Córdoba CF ' en el partido
0 - 1 Gerçek Yeniçeri (28')
Iñigo Santurena (38') 1 - 1
1 - 2 Dani Olivella (39')
Iñigo Santurena (48') 2 - 2
2 - 3 Jesús Salvador Alicart (59')
The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido 2 - 3 Córdoba CF  Alineación oficial del equipo 'Córdoba CF ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Black Queen Alineación oficial del equipo 'The Black Queen' en el partido 1 - 1 Córdoba CF  Alineación oficial del equipo 'Córdoba CF ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Black Queen

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 38 minuts quan Roelf van den Hoek va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Iñigo Santurena, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 106 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Iñigo Santurena va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 48, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Black, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Black enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Marc Puig del Black ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roelf van den Hoek de Black va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 16 (Lesión): Black es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Óscar Bonis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iván Barbado al camp.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Antonio Valsoni va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Black estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Córdoba CF 

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Gerçek Yeniçeri posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Dani Olivella va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jesús Salvador Alicart es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Antonio Valsoni, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Semprún Pombo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Cordoba va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Antonio Valsoni va desviar el xut final de Jesús Salvador Alicart després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gerçek Yeniçeri de Cordoba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan Johnson de Cordoba amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Sergio Ferrer no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Juan Fábregas.