Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DevilBats (1580254) - Sporting de Lucena (125501) » 382933149: T37/J14/VI

Liga 382933149 Información oficial sobre el partido 382933149 en Hattrick

15.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VI.500 (14818)

angel gumix Alineación oficial del equipo 'angel gumix' en el partido 2 - 2 Sporting de Lucena Alineación oficial del equipo 'Sporting de Lucena' en el partido
0 - 1 Rico van de Worp (31')
Emil Peissl (43') 1 - 1
1 - 2 Delbert Snell (63')
Alessio Cipolla (82') 2 - 2
angel gumix Alineación oficial del equipo 'angel gumix' en el partido 2 - 2 Sporting de Lucena Alineación oficial del equipo 'Sporting de Lucena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
angel gumix Alineación oficial del equipo 'angel gumix' en el partido 2 - 1 Sporting de Lucena Alineación oficial del equipo 'Sporting de Lucena' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

angel gumix

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Emil Peissl va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): angel equilibrava la balança al minut 82. En Alessio Cipolla, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Moncho Estramigas no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): angel va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alessio Cipolla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roland-Axel Welkertswiesen.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alessio Cipolla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emil Peissl va ridiculitzar a en Delbert Snell amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Héctor Zorzano de angel es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Al minut 75, Guillermo López de angel es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Cibrán Nieves va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Emil Peissl va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Sporting de Lucena

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SDL prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rico van de Worp.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Delbert Snell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a SDL.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Arjan Vrisekoop va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Holger Menzl va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Antônio dos Prazeres va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Márk Sznopek de SDL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Delbert Snell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.