Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fight Club FT (487822) - albizelestea team (1340057) » 382933138: T37/J12/VI

Liga 382933138 Información oficial sobre el partido 382933138 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VI.500 (14818)

asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido 2 - 4 albizelestea team Alineación oficial del equipo 'albizelestea team' en el partido
Emelino Rosales (3') 1 - 0
1 - 1 卞 (Bian) 鼎坤 (Dingkun) (29')
1 - 2 Paolo Falasca (47')
Ricard Vila (57') 2 - 2
2 - 3 Pablo Benavides (67')
2 - 4 Abdelkhaliq Zaaf (86')
asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido 2 - 4 albizelestea team Alineación oficial del equipo 'albizelestea team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
asterixko Alineación oficial del equipo 'asterixko' en el partido 1 - 2 albizelestea team Alineación oficial del equipo 'albizelestea team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asterixko

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a asterixko va ser Emelino Rosales.
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip asterixko va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ricard Vila va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El asterixko va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Nando Kissinger va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del asterixko sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Martinus Sparre, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafel Salavert de asterixko va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

albizelestea team

Goles Goles

  • 160 Minuto 29 (Gol de falta): L'entrenador de albizelestea es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que 卞 (Bian) 鼎坤 (Dingkun) era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 171 Minuto 47 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 47, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paolo Falasca es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): En Abdelkhaliq Zaaf va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pablo Benavides la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Abdelkhaliq Zaaf de albizelestea l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pablo Benavides quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Flavio Urbano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 35, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomás Crispim va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): 卞 (Bian) 鼎坤 (Dingkun) quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tomás Crispim, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 65, quan en 卞 (Bian) 鼎坤 (Dingkun) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones