Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Gijonés (47779) - RSD Borraxuzos (1368705) » 382931643: T37/J2/VI

Liga 382931643 Información oficial sobre el partido 382931643 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / VI.474 (14792)

Real Gijonés Alineación oficial del equipo 'Real Gijonés' en el partido 0 - 4 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
0 - 1 Øystein Karoliussen (43')
0 - 2 Antonio Sierra (53')
0 - 3 Reindert D'Hoker (58')
0 - 4 Øystein Karoliussen (75')
Real Gijonés Alineación oficial del equipo 'Real Gijonés' en el partido 0 - 4 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Gijonés Alineación oficial del equipo 'Real Gijonés' en el partido 0 - 6 RSD Borraxuzos Alineación oficial del equipo 'RSD Borraxuzos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Gijonés

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Romunis Jakštonis va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Godwin Ichendorf de Gijones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 6 (Lesión (no subst.)): Virgil Bobeicã de Gijones va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

RSD Borraxuzos

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Øystein Karoliussen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Borraxuzos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Sierra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Reindert D'Hoker va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a Borraxuzos l'avantatge per 0 - 4. Øystein Karoliussen en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): El Borraxuzos se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 2, en Reindert D'Hoker va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): Al minut 11 un refús amb el peu d'en Iván Heredia Montoya va anar a parar als peus del Johann Krauthaufer que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Hans-Carl Pfalzmann ja els havia advertit que el porter contrari, en Iván Heredia Montoya, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Borraxuzos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Diego Lermo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Livio Murru de Borraxuzos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Enrique Bécquer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Livio Murru, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.