Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Federico Talleres (1596983) - The Chinooks Legacy (118652) » 382931402: T37/J12/VI

Liga 382931402 Información oficial sobre el partido 382931402 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VI.469 (14787)

ersantoski Alineación oficial del equipo 'ersantoski' en el partido 3 - 1 moikri team Alineación oficial del equipo 'moikri team' en el partido
0 - 1 Marçal Pelliser (25')
Toto Soluta (47') 1 - 1
Nicu Dumitrescu (60') 2 - 1
Paolo Valsecchi (67') 3 - 1
ersantoski Alineación oficial del equipo 'ersantoski' en el partido 3 - 1 moikri team Alineación oficial del equipo 'moikri team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ersantoski Alineación oficial del equipo 'ersantoski' en el partido 6 - 1 moikri team Alineación oficial del equipo 'moikri team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ersantoski

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Toto Soluta va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 47.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nicu Dumitrescu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ersantoski es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marçal Pelliser no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Édouard Mondet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): ersantoski va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Paolo Valsecchi va anar a parar a les mans del porter.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Paolo Valsecchi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Paolo Valsecchi va sortir molt desviat al minut 65.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ersantoski van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Reg McAlister, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Reg McAlister de ersantoski va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toto Soluta de ersantoski es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Toto Soluta va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de ersantoski estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

moikri team

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marçal Pelliser que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 109 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Arcadi Altès se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Paolo Valsecchi que va anotar el 3 - 1 per a ersantoski sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 32 per Alejandro 'Acelerado' Agud va anar a parar a la creueta.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kimetz 'El Pollo Loco' Beraza ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Toca de moikri es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúlo Davis de moikri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.