Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UNION DEPORTIVA OTRO ROLLO (1432207) - Real Dragon C.F. (800590) » 382930037: T37/J6/VI

Liga 382930037 Información oficial sobre el partido 382930037 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.445 (14763)

eltiopia a.d Alineación oficial del equipo 'eltiopia a.d' en el partido 1 - 1 Astur Vortex Alineación oficial del equipo 'Astur Vortex' en el partido
Sigurd Zacho (24') 1 - 0
1 - 1 Alberto Mayorga (30')
eltiopia a.d Alineación oficial del equipo 'eltiopia a.d' en el partido 1 - 1 Astur Vortex Alineación oficial del equipo 'Astur Vortex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
eltiopia a.d Alineación oficial del equipo 'eltiopia a.d' en el partido 3 - 1 Astur Vortex Alineación oficial del equipo 'Astur Vortex' en el partido
Tiene mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eltiopia a.d

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): eltiopia s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Sigurd Zacho per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Ruiz es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tom Teck per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Hierro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): eltiopia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Óscar Moreno Clérigo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 224 Minuto 60 (Ocasión de penalti): eltiopia es va veure beneficiat per la polèmica al minut 60, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Sigurd Zacho va relliscar al moment de fer el xut i el porter Fernando Hierro no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Darko Kojadinović va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Fernando Hierro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): eltiopia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sigurd Zacho va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fernando Hierro.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Moreno Clérigo de eltiopia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Astur Vortex

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alberto Mayorga per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Vortex que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcos Conill, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Alberto Mayorga va estar a punt de posar per davant a Vortex amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Korcan Çiner va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julio Streel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.