Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canteira do Cenza (1369035) - OURENSE CD ASXNHKOKL (1419948) » 382929363: T37/J6/VI

Liga 382929363 Información oficial sobre el partido 382929363 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.433 (14751)

tarongeta Alineación oficial del equipo 'tarongeta' en el partido 1 - 1 SiUo Alineación oficial del equipo 'SiUo' en el partido
0 - 1 Omer Almog (65')
Sytse-Jan Verkuil (83') 1 - 1
tarongeta Alineación oficial del equipo 'tarongeta' en el partido 1 - 1 SiUo Alineación oficial del equipo 'SiUo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tarongeta Alineación oficial del equipo 'tarongeta' en el partido 1 - 2 SiUo Alineación oficial del equipo 'SiUo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tarongeta

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tarongeta van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sytse-Jan Verkuil va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 16, un contraatac del tarongeta no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sytse-Jan Verkuil perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a tarongeta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Panu-Petteri Kaunismäki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de tarongeta, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Panu-Petteri Kaunismäki va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Toni Kurz-Wich va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tarongeta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Panu-Petteri Kaunismäki, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Kurz-Wich.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Castor Siaba de tarongeta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Toni Kurz-Wich no era cap impediment.

SiUo

Goles Goles

  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SiUo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Omer Almog.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Kepa Arrizuriaga va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Alberto Dicastillo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Jaime Teodoro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Stelian Bolboacă va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones