Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Chuchuwa (1457654) - Antakira (1599989) » 382928016: T37/J5/VI

Liga 382928016 Información oficial sobre el partido 382928016 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.409 (14727)

AC Ribeta Alineación oficial del equipo 'AC Ribeta' en el partido 0 - 1 U.D Calimocho Alineación oficial del equipo 'U.D Calimocho' en el partido
0 - 1 Marian Borowczyk (2')
AC Ribeta Alineación oficial del equipo 'AC Ribeta' en el partido 0 - 1 U.D Calimocho Alineación oficial del equipo 'U.D Calimocho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Ribeta Alineación oficial del equipo 'AC Ribeta' en el partido 1 - 0 U.D Calimocho Alineación oficial del equipo 'U.D Calimocho' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Ribeta

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Myfer Lizaranzu va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Eduard Cortes Borgmeyer. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Matteo Cocco va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Méndez Melgar va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 56, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Mirco Geyer va estar a punt d'empatar per a Ribeta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Paio Cerdeira va desviar la pilota a l'últim instant.

U.D Calimocho

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ludgerus Lörrach el va rematar Marian Borowczyk amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Calimocho va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ludgerus Lörrach va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Calimocho van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tamás Szabados va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Calimocho quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Myfer Lizaranzu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Xavier Bertomeu de Calimocho va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Noel Cancino va entrar en el seu lloc.