Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tu antes molabas CF (492800) - EUROALBA (991405) » 382926140: T37/J8/VI

Liga 382926140 Información oficial sobre el partido 382926140 en Hattrick

04.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VI.375 (14693)

Madrid Sureste Alineación oficial del equipo 'Madrid Sureste' en el partido 3 - 2 EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido
0 - 1 Malik Yousef Al-Hamdan (8')
Manolo Ortega-Montañés (24') 1 - 1
Jorge Santos (30') 2 - 1
2 - 2 Xabier Sotelo (32')
Manolo Ortega-Montañés (56') 3 - 2
Madrid Sureste Alineación oficial del equipo 'Madrid Sureste' en el partido 3 - 2 EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madrid Sureste Alineación oficial del equipo 'Madrid Sureste' en el partido 2 - 2 EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,1 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Sureste

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sureste una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Manolo Ortega-Montañés, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Sureste s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Jorge Santos per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, Manolo Ortega-Montañés, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Sureste es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Gerard Caminals va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julio Franca de Sureste amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Egolf Goetterer de Sureste va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Egolf Goetterer ocupà el lloc d'en Jorge Juan Leoz al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Sureste quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jorge Santos probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

EUROALBA

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 8 minuts de joc, Malik Yousef Al-Hamdan, corrent com un esperitat, superà primer Jorge Juan Leoz per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 32 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Xabier Sotelo de EUROALBA marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lorenzo Elvis Andreani al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Malik Yousef Al-Hamdan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Romeo Huarte va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Malik Yousef Al-Hamdan va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Romeo Huarte va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Donaire no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Miquel Àngel Cabot estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Xabier Sotelo va fer una jugada per la banda esquerra, però Romeo Huarte va aturar el seu xut.