Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oropendolo CF (1583545) - Can Rull R.T. (1417974) » 382922104: T37/J11/VI

Liga 382922104 Información oficial sobre el partido 382922104 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VI.303 (14621)

xiclana roldan Alineación oficial del equipo 'xiclana roldan' en el partido 1 - 0 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
Abtin Montazeri (88') 1 - 0
xiclana roldan Alineación oficial del equipo 'xiclana roldan' en el partido 1 - 0 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xiclana roldan Alineación oficial del equipo 'xiclana roldan' en el partido 2 - 0 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xiclana roldan

Goles Goles

  • 120 Minuto 88 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Abtin Montazeri al minut 88, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al xiclana i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Aquela! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Moltas Gransjö va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant José Manuel Sabater va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): xiclana va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Taras Dregolskiy va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Rodolfo Pinar del xiclana ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Markus Glocknitzer de xiclana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Taras Dregolskiy de xiclana s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Federico Mañero semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Antonio Aquela que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Can Rull R.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de C.Rull RT, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Andrei Bucur va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.