Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badalona City (313218) - Chumillas CF (1433109) » 382921654: T37/J11/VI

Liga 382921654 Información oficial sobre el partido 382921654 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / VI.295 (14613)

Badalona City Alineación oficial del equipo 'Badalona City' en el partido 1 - 2 Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido
Victor-Dan Leucuţa (43') 1 - 0
1 - 1 Pierpaolo Di Taranto (62')
1 - 2 Jacinto Ramas (74')
Badalona City Alineación oficial del equipo 'Badalona City' en el partido 1 - 2 Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badalona City Alineación oficial del equipo 'Badalona City' en el partido 1 - 0 Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badalona City

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Badalona va ser Victor-Dan Leucuţa.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de 李 (Li) 海金 (Haijin) quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Erben Bouwmans va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Vincenzo Mandragallo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Badalona va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Volker Steigert en un 1 contra 1 amb el porter Vincenzo Mandragallo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Tommy Öhrlund va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Badalona se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Hernán Arroyo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Victor-Dan Leucuţa.

Barceuta

Goles Goles

  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jacinto Ramas sempre és una garantia. Al minut 62, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pierpaolo Di Taranto marcar el 1 - 1 per al Barceuta.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): Barceuta va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Jacinto Ramas va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barceuta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arturo Boquera va sortir per sobre el travesser.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barceuta va ser a punt de marcar al minut 80, quan el seu jugador Kerewin Westinga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eerik Vierelä de Barceuta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Kerewin Westinga ocupà el lloc d'en Gerhardt Berswordt al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Barceuta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.