Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pencos Balompie (1364918) - AC Souto_Garcia (313529) » 382920596: T37/J12/VI

Liga 382920596 Información oficial sobre el partido 382920596 en Hattrick

01.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 12 / VI.276 (14594)

Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido 2 - 1 F.C. Ferriolense Alineación oficial del equipo 'F.C. Ferriolense' en el partido
Jacinto Pascual Díez (40') 1 - 0
Jacinto Pascual Díez (65') 2 - 0
2 - 1 Ximeno Roqueiro (67')
Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido 2 - 1 F.C. Ferriolense Alineación oficial del equipo 'F.C. Ferriolense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pencos Balompie Alineación oficial del equipo 'Pencos Balompie' en el partido 4 - 1 F.C. Ferriolense Alineación oficial del equipo 'F.C. Ferriolense' en el partido
Tiene mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pencos Balompie

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Jacinto Pascual Díez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Balompie es posava per davant!
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 65, en Marco Cassarà la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jacinto Pascual Díez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jacinto Pascual Díez va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): En Víctor Huelves va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 39, però el porter visitant Pavel Ilie el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerard Torrelles de Balompie amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Òscar Escolà de Balompie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Gerard Torrelles de Balompie va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Santiago Manzanares va prendre el seu rol al minut 38.

F.C. Ferriolense

Goles Goles

  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ferrio seguien lluitant fins al final. Al minut 67, fruit d'aquests esforços, Ximeno Roqueiro va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Delmiro Albaladejo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Javier Pérez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a John Skjæret sol davant la porteria al minut 78, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Javier Pérez de Ferrio va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.