Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Royston Vasey F.C. (124880) - Bar de la mona FC (118875) » 382918780: T37/J6/VI

Liga 382918780 Información oficial sobre el partido 382918780 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.244 (14562)

Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 3 - 2 Los Guripas Alineación oficial del equipo 'Los Guripas' en el partido
Joan Boadella (28') 1 - 0
Leo Fernandes (41') 2 - 0
2 - 1 Valentí Núñez (66')
Joan Boadella (81') 3 - 1
3 - 2 Elmer Fereday (82')
Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 3 - 2 Los Guripas Alineación oficial del equipo 'Los Guripas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patapalos F.C. Alineación oficial del equipo 'Patapalos F.C.' en el partido 1 - 2 Los Guripas Alineación oficial del equipo 'Los Guripas' en el partido
Tiene suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patapalos F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Patapalos prenia la batuta de l'encontre al minut 28, quan en Joan Boadella va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Leo Fernandes va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Joan Boadella! Un inimaginable dribbling sobre Pepijn Eijmael va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 1 per a Patapalos.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Leo Fernandes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Patapalos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ulrich Therkelsen de Patapalos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ebenezer Blanco, jugador de Patapalos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 31. Gaétan Amouret, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): En Gilles Babot ocupà el lloc d'en Mihai-Ion Rezmiveş al 49 minuts, dos minuts després que el jugador de Patapalos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los Guripas

Goles Goles

  • 153 Minuto 66 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Guripas seguien lluitant fins al final. Al minut 66, fruit d'aquests esforços, Valentí Núñez va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Elmer Fereday va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Konrad Szarata va marcar al minut 15 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Arjo Douwes Dekker va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Guripas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 48, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Elmer Fereday.
  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Konrad Szarata ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pepijn Eijmael de Guripas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.