Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naranco FC (491193) - Balompédica Almeirana (990642) » 382918658: T37/J5/VI

Liga 382918658 Información oficial sobre el partido 382918658 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.242 (14560)

Bisuldunum Alineación oficial del equipo 'Bisuldunum' en el partido 4 - 0 Balompédica Almeirana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Almeirana' en el partido
Alfredo Guerendain (40') 1 - 0
Giuseppe Loforese (42') 2 - 0
Alessandro Boxleitner (57') 3 - 0
Alessandro Boxleitner (76') 4 - 0
Bisuldunum Alineación oficial del equipo 'Bisuldunum' en el partido 4 - 0 Balompédica Almeirana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Almeirana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Bisuldunum Alineación oficial del equipo 'Bisuldunum' en el partido 4 - 0 Balompédica Almeirana Alineación oficial del equipo 'Balompédica Almeirana' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bisuldunum

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Alfredo Guerendain, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bisuldunum es posava per davant!
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Giuseppe Loforese va augmentar l'avantatge de Bisuldunum a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 135 Minuto 57 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alessandro Boxleitner va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 0. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Bisuldunum va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alessandro Boxleitner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antonio Laguillo Pelayo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bisuldunum van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giuseppe Loforese, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Johnnie Salvati va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bisuldunum va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Alessandro Boxleitner va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Giuseppe Loforese gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Christian Lattuada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ermengol Dalmases es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Mocan de Bisuldunum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Passats 67 minuts de joc, en Rodrigo Huenul de Bisuldunum va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Giuseppe Loforese, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jean-Luc Rückle probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Balompédica Almeirana

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Balompédica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Glimes, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Rodrigo Huenul va fer una estirada espectacular al minut 78, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Sebastian Viggiani.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Sergio Osuna de Balompédica es va lesionar lleugerament però va poder continuar.