Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BCRICH F.C (1369306) - El Cacharro Arandino F.C. (1422021) » 382917690: T37/J14/VI

Liga 382917690 Información oficial sobre el partido 382917690 en Hattrick

15.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VI.224 (14542)

BCRICH F.C Alineación oficial del equipo 'BCRICH F.C' en el partido 2 - 1 El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido
Yannic Schröpfer (53') 1 - 0
1 - 1 Andrei Teodorescu (75')
Ricardo Bernabéu (80') 2 - 1
BCRICH F.C Alineación oficial del equipo 'BCRICH F.C' en el partido 2 - 1 El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BCRICH F.C Alineación oficial del equipo 'BCRICH F.C' en el partido 0 - 4 El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BCRICH F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 53 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 53, en Diederik Knötterig del BCRICH va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Yannic Schröpfer que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Ricardo Bernabéu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. BCRICH es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Diederik Knötterig! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Höstskog va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lubor Stolárik de BCRICH es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

El Cacharro Arandino F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Cacharro van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 75, quan Andrei Teodorescu va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cacharro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fidel Rebollo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Njörður Benediktsson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Benjamín Cabezón al minut 59 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del BCRICH. La jugada d'estratègia del Cacharro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Njörður Benediktsson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 82 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Sezer Soyluer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.