Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Cacharro Arandino F.C. (1422021) - Arcos C. F. 2 (309481) » 382917646: T37/J4/VI

Liga 382917646 Información oficial sobre el partido 382917646 en Hattrick

07.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VI.224 (14542)

El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 2 - 2 Real Oviedo Boadilla Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo Boadilla' en el partido
Sezer Soyluer (18') 1 - 0
1 - 1 Bojan Šparović (33')
1 - 2 Filip Goethals (62')
Enrique Fuenleal (64') 2 - 2
El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 2 - 2 Real Oviedo Boadilla Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo Boadilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Cacharro Arandino F.C. Alineación oficial del equipo 'El Cacharro Arandino F.C.' en el partido 2 - 0 Real Oviedo Boadilla Alineación oficial del equipo 'Real Oviedo Boadilla' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Cacharro Arandino F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cacharro van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sezer Soyluer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Enrique Fuenleal va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cacharro empatava el partit, 2 a 2, al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Andrei Teodorescu del Cacharro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a Cacharro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sezer Soyluer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Cacharro va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Sezer Soyluer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dolbert Bekkering de Cacharro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Semblava que Njörður Benediktsson s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Real Oviedo Boadilla

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Boadilla va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Bojan Šparović, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Boadilla va ser finalitzada des de l'esquerra per Filip Goethals al minut 62. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filip Goethals de Boadilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Atanas Tzvetkov de Boadilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Després de 11 minuts jugats, David Torres Toro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Zumiza.