Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RBetis4ever (1431187) - Knight Shadow (796991) » 382915964: T37/J3/VI

Liga 382915964 Información oficial sobre el partido 382915964 en Hattrick

30.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 3 / VI.194 (14512)

Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E. Alineación oficial del equipo 'Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E.' en el partido 4 - 0 Knight Shadow Alineación oficial del equipo 'Knight Shadow' en el partido
Güven Onuker (32') 1 - 0
Pepe Luis Lobató (33') 2 - 0
Güven Onuker (61') 3 - 0
Noelio Vallejoller (84') 4 - 0
Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E. Alineación oficial del equipo 'Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E.' en el partido 4 - 0 Knight Shadow Alineación oficial del equipo 'Knight Shadow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E. Alineación oficial del equipo 'Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E.' en el partido 5 - 0 Knight Shadow Alineación oficial del equipo 'Knight Shadow' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galdakaoko Deabru Gorriak F.K.E.

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Güven Onuker al minut 32, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Galdakaoko i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Galdakaoko va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pepe Luis Lobató va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Galdakaoko va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Güven Onuker progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Noelio Vallejoller va augmentar l'avantatge de Galdakaoko a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Galdakaoko per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Oscar Barbato va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oscar Barbato va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Steve Parker va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Oscar Barbato gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Steve Parker va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Knight. La jugada d'estratègia del Galdakaoko per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tomeu Roca va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Enrique López gairebé va marcar per a Galdakaoko des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Terho Åkerman de Galdakaoko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Cirilo Guruceta de Galdakaoko va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Raúl Lapuente Mazo va prendre el seu rol al minut 37.

Knight Shadow

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Stephan Wolff va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 75 de joc.