Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Charros C.F (773792) - lizaman (1419893) » 382913633: T37/J8/VI

Liga 382913633 Información oficial sobre el partido 382913633 en Hattrick

04.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VI.152 (14470)

Los Charros C.F Alineación oficial del equipo 'Los Charros C.F' en el partido 0 - 2 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
0 - 1 Javier Albero (7')
0 - 2 Javier Albero (20')
Los Charros C.F Alineación oficial del equipo 'Los Charros C.F' en el partido 0 - 2 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Charros C.F Alineación oficial del equipo 'Los Charros C.F' en el partido 2 - 1 lizaman Alineación oficial del equipo 'lizaman' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Charros C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Marcin Gaca quasi marca en una jugada assajada de córner que Nereo das Xunqueiras havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 205 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Elmer Pen de Charros va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Oliver Zehlendorf al minut 23 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Dominik Baumann va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

lizaman

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): lizaman va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Javier Albero va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Albero va augmentar l'avantatge de lizaman a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Lennert Hendrickx va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bertus Waterbolk, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jani Puikkonen de lizaman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Celdoni Matoses s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.