Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turbojugends (772895) - Los chicos de Shrek (123678) » 382911213: T37/J4/VI

Liga 382911213 Información oficial sobre el partido 382911213 en Hattrick

07.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VI.109 (14427)

Turbojugends Alineación oficial del equipo 'Turbojugends' en el partido 1 - 2 Los chicos de Shrek Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Shrek' en el partido
0 - 1 William Mini (38')
0 - 2 Teemu Mäntyniemi (47')
Albin Hohaus (83') 1 - 2
Turbojugends Alineación oficial del equipo 'Turbojugends' en el partido 1 - 2 Los chicos de Shrek Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Shrek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Turbojugends Alineación oficial del equipo 'Turbojugends' en el partido 1 - 2 Los chicos de Shrek Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Shrek' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,2 % 44,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbojugends

Goles Goles

  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Albin Hohaus va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Turbojugends, al minut 83. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Antti Järvinen del Turbojugends ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Bálint Hartmann quasi marca en una jugada assajada de córner que Henrik Loog havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Turbojugends va estar a punt d'arribar en un córner. En Bálint Hartmann va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Los chicos de Shrek

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 38, en Serafín Búrdalo del chicos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a William Mini que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): chicos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Teemu Mäntyniemi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Teemu Mäntyniemi va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Serafín Búrdalo va rebre molts aplaudiments. Al minut 39 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del chicos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en William Mini, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Rubén Nievas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ascenso Lanceiro, però la pilota va topar amb el travesser.