Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Caracoles (1592765) - OCALAM (492799) » 382910386: T37/J8/VI

Liga 382910386 Información oficial sobre el partido 382910386 en Hattrick

04.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VI.94 (14412)

Sporting de Oviedo Alineación oficial del equipo 'Sporting de Oviedo' en el partido 0 - 1 A.K.SALA Alineación oficial del equipo 'A.K.SALA' en el partido
0 - 1 Paweł Łyś (62')
Sporting de Oviedo Alineación oficial del equipo 'Sporting de Oviedo' en el partido 0 - 1 A.K.SALA Alineación oficial del equipo 'A.K.SALA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Oviedo Alineación oficial del equipo 'Sporting de Oviedo' en el partido 2 - 0 A.K.SALA Alineación oficial del equipo 'A.K.SALA' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Oviedo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jerónimo Moringo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rubén Maestre Zapata! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Adam Møller Nielsen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Javier Cots va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Jesper Bælum va estar a punt d'empatar per a Sporting quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lukas Frese va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Javier Cots de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

A.K.SALA

Goles Goles

  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): A.K.SALA va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Paweł Łyś la va transformar en el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del A.K.SALA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matti Jylhänkangas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): A.K.SALA van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Jānis Vilciņš no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jovan Ðenić va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Filip Starosta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.K.SALA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jānis Vilciņš va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Roy Coleman va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.