Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

starix (1431081) - AMIGOS DE LA AMBAR (773938) » 382910054: T37/J9/VI

Liga 382910054 Información oficial sobre el partido 382910054 en Hattrick

11.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VI.88 (14406)

starix Alineación oficial del equipo 'starix' en el partido 3 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Juan Gacitua (58') 1 - 0
Enric Naspleda (79') 2 - 0
Juan Gacitua (86') 3 - 0
starix Alineación oficial del equipo 'starix' en el partido 3 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
starix Alineación oficial del equipo 'starix' en el partido 4 - 2 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

starix

Goles Goles

  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Juan Gacitua de starix aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): starix va augmentar la diferència quan Enric Naspleda no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): starix va aconseguir el 3 - 0 quan Juan Gacitua va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a starix per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enric Naspleda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Torreblanca va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): starix va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Iñigo Cousido va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Vara.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del starix sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pedro Giménez Paz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Óscar Hernández Alba hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Ramos Platón havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

AMIGOS DE LA AMBAR

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Hungría que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Ricardo Dolz va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Miguel Montero va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.