Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villar del Olmo FC (1338689) - adh (489670) » 382909999: T37/J9/VI

Liga 382909999 Información oficial sobre el partido 382909999 en Hattrick

11.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 9 / VI.87 (14405)

Villar del Olmo FC Alineación oficial del equipo 'Villar del Olmo FC' en el partido 2 - 0 solis team Alineación oficial del equipo 'solis team' en el partido
Pauliño Escourido (7') 1 - 0
Alfonso Manzaneda (14') 2 - 0
Villar del Olmo FC Alineación oficial del equipo 'Villar del Olmo FC' en el partido 2 - 0 solis team Alineación oficial del equipo 'solis team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Villar del Olmo FC Alineación oficial del equipo 'Villar del Olmo FC' en el partido 3 - 0 solis team Alineación oficial del equipo 'solis team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villar del Olmo FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfonso Manzaneda sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pauliño Escourido que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 130 Minuto 14 (Gol de falta): Als 14 minuts, Alfonso Manzaneda va ampliar l'avantatge de Villar amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Vicente Mejía va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Štěpán Horský gairebé va marcar per a Villar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fabien Boucheron de Villar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augustin Horváth de Villar es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Villar es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Xavi Dallerès no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ernst-Jan Pon al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Fabien Boucheron que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

solis team

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Robert Regnault ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de solis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martin Elmshorn, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vasfi Nedret de solis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.