Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ONI (121347) - Fatamorgana (775828) » 382906846: T37/J5/VI

Liga 382906846 Información oficial sobre el partido 382906846 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.31 (14349)

ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 2 - 3 Fatamorgana Alineación oficial del equipo 'Fatamorgana' en el partido
0 - 1 Alfonso Pan Bajo (16')
Teodor-Dragoş Salomir (27') 1 - 1
1 - 2 Immanuel Salvisberg (56')
Romildo Barrutieta (80') 2 - 2
2 - 3 Maximillian Schiesser (84')
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 2 - 3 Fatamorgana Alineación oficial del equipo 'Fatamorgana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ONI Alineación oficial del equipo 'ONI' en el partido 2 - 1 Fatamorgana Alineación oficial del equipo 'Fatamorgana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ONI

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Teodor-Dragoş Salomir de ONI va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Romildo Barrutieta s'emportà una gran ovació del públic local al minut 80, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ONI van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Romildo Barrutieta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alberto Iranzo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): ONI van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Oskar Erdmański va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Adrià Puig de ONI va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Fatamorgana

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 16, quan Alfonso Pan Bajo va posar els visitants Fatamorgana per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): En Immanuel Salvisberg donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 56 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 84, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Maximillian Schiesser es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Alfonso Pan Bajo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Fernando López de Madrid quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Feliu Florit, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Immanuel Salvisberg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Fatamorgana es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fernando López de Madrid no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mel Tenorio al camp.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Henning Rützler de Fatamorgana va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.