Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RIVADA C.F. (1431854) - Athletic Mandarina (1368993) » 382903510: T37/J11/V

Liga 382903510 Información oficial sobre el partido 382903510 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / V.227 (5740)

RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido 0 - 2 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
0 - 1 Miguel Subirats (69')
0 - 2 Sergio Trujillo (82')
RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido 0 - 2 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RIVADA C.F. Alineación oficial del equipo 'RIVADA C.F.' en el partido 2 - 0 Athletic Mandarina Alineación oficial del equipo 'Athletic Mandarina' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIVADA C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Fabrice Lignel es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RIVADA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Félix Alpont, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pío Zapata de RIVADA es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Athletic Mandarina

Goles Goles

  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miguel Subirats de Mandarina es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Aniceto Casamijana va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Mandarina, Sergio Trujillo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mandarina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mahmut Öngür va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Fernández Cañete de Mandarina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Mandarina va fer una substitució al minut 33. Roddy Barrett va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aniceto Casamijana.
  • 090 Minuto 63 (Tirita): Al minut 63, Volker Ey de Mandarina es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Quan Alessandro Tedde va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 89, Mandarina sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.