Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mahboi (772018) - U.D Níjar (774754) » 382902613: T37/J11/V

Liga 382902613 Información oficial sobre el partido 382902613 en Hattrick

25.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 11 / V.211 (5724)

CHERIF TEAM Alineación oficial del equipo 'CHERIF TEAM' en el partido 2 - 3 U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido
Carlo Tonti (38') 1 - 0
1 - 1 Lázaro Bargo (39')
Florin Udrea (40') 2 - 1
2 - 2 Delfí Montcada (85')
2 - 3 Andrija Vertovšek (88')
CHERIF TEAM Alineación oficial del equipo 'CHERIF TEAM' en el partido 2 - 3 U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHERIF TEAM Alineación oficial del equipo 'CHERIF TEAM' en el partido 2 - 1 U.D Níjar Alineación oficial del equipo 'U.D Níjar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHERIF TEAM

Goles Goles

  • 135 Minuto 38 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Carlo Tonti de CHERIF va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Florin Udrea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Alex Kelliher va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CHERIF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carlo Tonti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de CHERIF, en Sorin Militaru, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

U.D Níjar

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CHERIF. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lázaro Bargo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Níjar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 39.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Delfí Montcada va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 85.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Níjar prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Andrija Vertovšek.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Níjar van sortir al contraatac al minut 8, però Delfí Montcada va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Andrija Vertovšek va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 14. En Lázaro Bargo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Mauro Guerguetiain va xutar a porteria des de la banda esquerra, però 陆 (Lu) 一才 (Yicai) va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Mauro Guerguetiain va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 86. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".