Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maristers (994803) - Porrasboyz F.C. (122591) » 382902136: T37/J4/V

Liga 382902136 Información oficial sobre el partido 382902136 en Hattrick

07.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / V.203 (5716)

WaRRoS CF Alineación oficial del equipo 'WaRRoS CF' en el partido 1 - 2 Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido
0 - 1 Ramón Ríos Argote (25')
Édgar Fresno (56') 1 - 1
1 - 2 Mika Vähätiitto (80')
WaRRoS CF Alineación oficial del equipo 'WaRRoS CF' en el partido 1 - 2 Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
WaRRoS CF Alineación oficial del equipo 'WaRRoS CF' en el partido 5 - 0 Sesamo Hale F.C. Alineación oficial del equipo 'Sesamo Hale F.C.' en el partido
Es un cenizo 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WaRRoS CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors del WaRRoS amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 56, deixant Édgar Fresno en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xerónimo Onagro va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Jerardo Gumiel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Édgar Fresno hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 el WaRRoS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gilberto Toaldo no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Svein Westad de WaRRoS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Frīdis Švēde, que no va rendir al seu nivell habitual.

Sesamo Hale F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ramón Ríos Argote es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Mika Vähätiitto donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sesamo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ramón Ríos Argote va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 26, el Sesamo estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Fernando Sotelo va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Rodrigo Mata, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Rodrigo Mata va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eric Wahlen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.