Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Givecitos (798278) - ratas del asfalto (436261) » 382899230: T37/J5/V

Liga 382899230 Información oficial sobre el partido 382899230 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / V.151 (5664)

Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 1 - 0 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
Matthias Grossmayer (77') 1 - 0
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 1 - 0 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido 0 - 1 ratas del asfalto Alineación oficial del equipo 'ratas del asfalto' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Givecitos

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Givecitos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Matthias Grossmayer aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bradley Vella, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Givecitos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Ahmed Jensen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Givecitos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Jernst van Zwol des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jernst van Zwol de Givecitos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Matthias Grossmayer.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Frantisek Krabbenschubser probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

ratas del asfalto

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Leoncio Leboráns, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Miguel Sánchez va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.