Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mrg (312094) - Maracaibo f. C (800131) » 382897870: T37/J1/V

Liga 382897870 Información oficial sobre el partido 382897870 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / V.127 (5640)

mrg Alineación oficial del equipo 'mrg' en el partido 1 - 2 VADERCIN Alineación oficial del equipo 'VADERCIN' en el partido
0 - 1 Cándido Gegunde (12')
Tante Quevedo (36') 1 - 1
1 - 2 Ignacio Mora Castillejo (81')
mrg Alineación oficial del equipo 'mrg' en el partido 1 - 2 VADERCIN Alineación oficial del equipo 'VADERCIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mrg Alineación oficial del equipo 'mrg' en el partido 2 - 0 VADERCIN Alineación oficial del equipo 'VADERCIN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mrg

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el mrg va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Tante Quevedo aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Juha-Pekka Vartiainen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mrg.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johannes Deuerling-Horvath de mrg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): mrg es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marcos Martínez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jaime Escalera al camp.

VADERCIN

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): El porter de VADERCIN va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cándido Gegunde va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de VADERCIN van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Ignacio Mora Castillejo.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VADERCIN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Celino Vagos va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Reinhold Seegefeld va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dimitar Taskov va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VADERCIN va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reinhart Steurer-Szigeti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a VADERCIN al minut 62, però el xut de Cándido Gegunde va topar amb la tanca defensiva.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Magec Salinas Rojas? Un error clamorós seu va donar a Ignacio Mora Castillejo una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gastón Vixande de VADERCIN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Gastón Vixande va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de VADERCIN estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.