Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dinos (772580) - Turís CF (311699) » 382895309: T37/J2/V

Liga 382895309 Información oficial sobre el partido 382895309 en Hattrick

23.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 2 / V.81 (5594)

Llança F.C. Alineación oficial del equipo 'Llança F.C.' en el partido 1 - 3 Deportivo Forcarey Alineación oficial del equipo 'Deportivo Forcarey' en el partido
Diether De Cock (25') 1 - 0
1 - 1 Diego Hernández (29')
1 - 2 Diego Hernández (77')
1 - 3 Ecequiel Del Real (80')
Llança F.C. Alineación oficial del equipo 'Llança F.C.' en el partido 1 - 3 Deportivo Forcarey Alineación oficial del equipo 'Deportivo Forcarey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Llança F.C. Alineación oficial del equipo 'Llança F.C.' en el partido 2 - 0 Deportivo Forcarey Alineación oficial del equipo 'Deportivo Forcarey' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llança F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Diether De Cock va donar a Llança un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Diether De Cock quasi dona a Llança l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Sébastien Carton va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 69 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Llança va ser a punt de marcar al minut 69, quan el seu jugador Hugo Castellano va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Gisbert de Llança va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Benartemi Peñafuerte es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Godofredo Mirete.

Deportivo Forcarey

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 29 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diego Hernández.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ecequiel Del Real va acabar en una passada genial cap al jugador de Deportivo Diego Hernández, que va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ecequiel Del Real, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Lozano García va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Deportivo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simeón Albarenga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Jesús Lozano García va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Deportivo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.