Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eclipse Castilla-Hermida FC (779496) - Ordes C.F. (1367386) » 382893242: T37/J6/V

Liga 382893242 Información oficial sobre el partido 382893242 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / V.44 (5557)

BarrikerosTeam Alineación oficial del equipo 'BarrikerosTeam' en el partido 3 - 0 Ordes C.F. Alineación oficial del equipo 'Ordes C.F.' en el partido
Gordie Johnson (70') 1 - 0
Keith Nunes (80') 2 - 0
Keith Nunes (84') 3 - 0
BarrikerosTeam Alineación oficial del equipo 'BarrikerosTeam' en el partido 3 - 0 Ordes C.F. Alineación oficial del equipo 'Ordes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BarrikerosTeam Alineación oficial del equipo 'BarrikerosTeam' en el partido 5 - 0 Ordes C.F. Alineación oficial del equipo 'Ordes C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarrikerosTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Gordie Johnson, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. BarrikerosTeam es posava per davant!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Keith Nunes va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Keith Nunes va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 84 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Augusto Descoll va servir per deixar enrere el gegant Cristiano Bedin al minut 19, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): BarrikerosTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Tammo Sillevis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ordes. La jugada d'estratègia del BarrikerosTeam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lamberto Andión va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BarrikerosTeam van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Alberti, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Keith Nunes va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Luis Loscos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Augusto Descoll de BarrikerosTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Jeff Bruton de BarrikerosTeam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Ordes C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Ordes van sortir al contraatac amb encert al minut 53, però Cristiano Bedin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Giuseppe Loretti de Ordes va abandonar el terreny de joc després de 12 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Atx Olaburua va entrar en el seu lloc.