Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL MOL (776418) - Wasabi SAD (487953) » 382888699: T37/J5/IV

Liga 382888699 Información oficial sobre el partido 382888699 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / IV.27 (3450)

REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido 1 - 2 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
Christophe Guignard (24') 1 - 0
1 - 1 Samuel Imbroda (32')
1 - 2 Fips Kostrich (37')
REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido 1 - 2 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido 1 - 0 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL MOL

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Erich Engesser va treure un córner llarg cap al segon pal que en Christophe Guignard, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Otto Øverli va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El REAL va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Erich Engesser la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Erich Engesser de REAL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Zigfrīds Golds ocupà el lloc d'en Christophe Guignard al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de REAL quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atletico Bolichero

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bolichero el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Samuel Imbroda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fips Kostrich va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bolichero sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fips Kostrich, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Bartłomiej Fiałkowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): El Bolichero va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Samuel Imbroda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samuel Imbroda de Bolichero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.