Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Peaso (489142) - WarakaTeam (779256) » 382888649: T37/J1/IV

Liga 382888649 Información oficial sobre el partido 382888649 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / IV.26 (3449)

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 1 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
Vaidilas Žagrys (20') 1 - 0
Sebastián Hurmenta (39') 2 - 0
2 - 1 Matic 'Madman' Stegovec (89')
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 1 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 0 WarakaTeam Alineación oficial del equipo 'WarakaTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Peaso va ser Vaidilas Žagrys.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): El gol de falta de Sebastián Hurmenta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 39 i ampliar l'avantatge de Peaso a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Peaso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kai Duarte en un 1 contra 1 amb el porter Hilario 'Araña Negra' Bidaguren, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Genís Viladesau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Adolfo Larios gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hilario 'Araña Negra' Bidaguren va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hilario 'Araña Negra' Bidaguren al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adolfo Larios va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Larios de Peaso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ivan Ugrinić que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Amancio Jaraba no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

WarakaTeam

Goles Goles

  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Matic 'Madman' Stegovec va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de WarakaTeam i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): WarakaTeam van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 42 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Patrick Kampf no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo 'Tarzán' Cortecedo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Raúl Ezmir havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WarakaTeam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gonzalo Pablo Pérez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matic 'Madman' Stegovec es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo 'Tarzán' Cortecedo de WarakaTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.