Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los Imparables Club de Futbol (1368020) - Los Cobra en Bueno (1368966) » 380092025: T37/R1

Copa 380092025 Información oficial sobre el partido 380092025 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

los Imparables Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'los Imparables Club de Futbol' en el partido 1 - 3 Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
los Imparables Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'los Imparables Club de Futbol' en el partido 4 - 3 Los Cobra en Bueno Alineación oficial del equipo 'Los Cobra en Bueno' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Imparables Club de Futbol

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 35 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Jordi Sellarès, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Imparables a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Imparables va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vidal Marreiro va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Mattias Fogelerberg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 55, un contraatac del Imparables no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Juan Mata Blanco perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Vidal Marreiro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Kick Brentjes va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fred Dechantsreiter de Imparables es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.

Los Cobra en Bueno

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cobra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Carlos Hernán Cabanyes.
  • 181 Minuto 4 (Gol por el centro): Benjamín Saura Macías de Cobra va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 4. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Orlín Mesa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Helenio Bonxe al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Francisco Ignacio Oviedo de Cobra va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jordan Roelofsen va prendre el seu rol al minut 26.