Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Existence F.C. (435432) - Bahía gaditana (1596504) » 380091846: T37/R1

Copa 380091846 Información oficial sobre el partido 380091846 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

LoS ReSaKoSoS!!! Alineación oficial del equipo 'LoS ReSaKoSoS!!!' en el partido 3 - 1 Palpatine Team Alineación oficial del equipo 'Palpatine Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LoS ReSaKoSoS!!! Alineación oficial del equipo 'LoS ReSaKoSoS!!!' en el partido 2 - 2 Palpatine Team Alineación oficial del equipo 'Palpatine Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS ReSaKoSoS!!!

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ReSaKoSoS!!! contenien la respiració mentre en Karel Kastl s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 120 Minuto 54 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Arseni Fuster al minut 54, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al ReSaKoSoS!!! i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): ReSaKoSoS!!! va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ramiro da Fornea va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ramiro da Fornea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ReSaKoSoS!!! se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Epifanío Iparraguirre va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Wojciech Osses va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Senna Bromet va superar els defenses rivals per velocitat al minut 55 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Abel Gorrite una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Mauro Milla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Milla al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Senna Bromet va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fermín Bellver.

Palpatine Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Ermegildo Charme estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Michael Schøler va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de André Añel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ermegildo Charme es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Wojciech Osses va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauro Milla. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.