Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os nove (308087) - Jimens FC (1583930) » 380091417: T37/R1

Copa 380091417 Información oficial sobre el partido 380091417 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

os nove Alineación oficial del equipo 'os nove' en el partido 1 - 2 johanx team Alineación oficial del equipo 'johanx team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
os nove Alineación oficial del equipo 'os nove' en el partido 2 - 0 johanx team Alineación oficial del equipo 'johanx team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os nove

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ginés Mota, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del nove se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4, Rafa Velasco Ruiz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José María Ablitas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): nove per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Xalo Guerra va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alberto Bleda va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant José María Ablitas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a nove per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Charly Farges, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Rafa Velasco Ruiz de nove va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ginés Mota de nove es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Julio Zárate Gil va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nereo Préstamo.

johanx team

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): johanx sabia com jugar al contraatac, i al minut 12, Diederik van Baerle va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de johanx eren letals, i Diederik van Baerle va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Alois Franz Lutz-Hermann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Michal Ryšavý va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robin Løber de johanx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valeriu Latiş de johanx la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): johanx es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Piotr Gosławski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Maximiliano León al camp.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Marcelo Araque Blázquez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Stein Stordahl.