Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avis del tikitaka (1333868) - osi (310121) » 380090571: T37/R1

Copa 380090571 Información oficial sobre el partido 380090571 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Cacho_Galiza Alineación oficial del equipo 'Cacho_Galiza' en el partido 6 - 5 osi Alineación oficial del equipo 'osi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cacho_Galiza Alineación oficial del equipo 'Cacho_Galiza' en el partido 2 - 1 osi Alineación oficial del equipo 'osi' en el partido
Tiene mucha potra 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,0 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cacho_Galiza

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Giannino Labadessa es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Felipe Heras Aguilar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cacho_Galiza.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Javier Pérez Gómez va estar a punt d'avançar els locals al minut 94 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Cacho_Galiza va estar a punt de posar-se per davant al minut 111 però Carles Borrut va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 112 (Lesión leve): Cacho_Galiza va fer una substitució al minut 112. Felipe Heras Aguilar va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paco Riobóo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cacho_Galiza Paco Riobóo va intentar enganyar Jaime Plaza amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Efrain Del Río de Cacho_Galiza va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Carlos Lasa va xutar fora per a Cacho_Galiza, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Cacho_Galiza, Fernando Alemán, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cacho_Galiza Carlos Bala va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Carles Borrut va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): En Joan Ramon Esparragó anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Cacho_Galiza.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): El jugador de Cacho_Galiza, Nel González Campillo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 144 (Penalti marcado): Diego Ingunza va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 147 (Penalti marcado): Filomeno Aceredo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.

osi

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Dagur Helgason va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joan Ramon Esparragó va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Kristoffer Holander va poder marcar per a osi en un servei de cantonada picat per en Patrizio Pelosi quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): osi van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 95, però el xut de Elyes Mnari des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Oranguyen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Giannino Labadessa, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Joan Ramon Esparragó va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de osi i 0 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jaime Plaza de osi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joan Ramon Esparragó en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sergiy Aprishko xutant per a osi va fer anar la pilota just on la volia, però Joan Ramon Esparragó, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per César Anduaga de osi anava molt fort i col·locat però Joan Ramon Esparragó no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de osi Kristoffer Holander, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Joan Ramon Esparragó. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de osi Patrizio Pelosi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joan Ramon Esparragó es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de osi, Carlos Eduardo Vento, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): Jan-Christoph Glitza va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 145 (Penalti marcado): En Elyes Mnari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a osi.
  • 058 Minuto 148 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de osi, Marcos Oranguyen, col·locà la pilota just a les mans d'en Joan Ramon Esparragó. El marcador: 6 - 5.