Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lacasito FC (1366237) - PeTaTrUsKa (1456335) » 380089396: T37/R1

Copa 380089396 Información oficial sobre el partido 380089396 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Lacasito FC Alineación oficial del equipo 'Lacasito FC' en el partido 0 - 2 PeTaTrUsKa Alineación oficial del equipo 'PeTaTrUsKa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lacasito FC Alineación oficial del equipo 'Lacasito FC' en el partido 2 - 2 PeTaTrUsKa Alineación oficial del equipo 'PeTaTrUsKa' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lacasito FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Lacasito va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Nicola Fattorini va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sebastiano Iannotta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Dimitrije Bogunović de Lacasito s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

PeTaTrUsKa

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Helmut Liederbach que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Agop Kutsalan va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Agop Kutsalan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Nenad Mitrović va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Massimo Abbondanza va xutar magistralment una falta al minut 29 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Evert Cambier va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Massimo Abbondanza que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Silvio Ludwig, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PeTaTrUsKa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Massimo Abbondanza després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Evert Cambier va poder desviar-lo a córner.