Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Voltex F.C. (1368153) - Sporting Aro (801007) » 380089308: T37/R1

Copa 380089308 Información oficial sobre el partido 380089308 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Voltex F.C. Alineación oficial del equipo 'Voltex F.C.' en el partido 2 - 5 Real Gomez c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Gomez c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Voltex F.C. Alineación oficial del equipo 'Voltex F.C.' en el partido 2 - 1 Real Gomez c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Gomez c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voltex F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Voltex s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Daniel Szefliński per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors del Voltex amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 61, deixant David Peneda en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Ingo Seydel de Voltex va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 el Voltex va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ingo Seydel no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): En Jack Ursem va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 216 Minuto 100 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 100 en Jack Ursem ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ingo Seydel el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Voltex Jack Ursem, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Artru Cidrás. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Aggelos Katsidimas de Voltex va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Francisco Pérez Cruz, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Artru Cidrás va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Voltex i 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Voltex Ildefonso Espital va intentar enganyar Artru Cidrás amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Sergi Tarradellas de Voltex va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 5.

Real Gomez c.f.

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 7 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Myfer de Prados.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Gomez agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nil Alberola amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Josep Ramon Elgueza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roderic Salvany.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Nil Alberola va xutar fora per a Gomez, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Aliaksej Upadyshau anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Gomez.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Pedro Velasco de Gomez, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vital Desmaretz en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 057 Minuto 131 (Penalti marcado (nervioso)): En Miguel Irisco no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Vital Desmaretz encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 5 per a Gomez.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gomez, Paco Vargas, col·locà la pilota just a les mans d'en Vital Desmaretz. El marcador: 2 - 5.