Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berri CF (774454) - A.E. Monells (485446) » 380089226: T37/R1

Copa 380089226 Información oficial sobre el partido 380089226 en Hattrick

13.06.2012 12:00:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 0 - 3 ATHLETIC KUKER CLUB Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC KUKER CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 2 - 2 ATHLETIC KUKER CLUB Alineación oficial del equipo 'ATHLETIC KUKER CLUB' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,5 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berri CF

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El Berri va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Leopold Ballesté la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Tutam Yön quasi empata el partit al minut 19, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Kasper Bolscher de Berri es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 25, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Berri va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 48 que Mülayim Ürek no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 204 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Tutam Yön va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 69 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 21 de partit, quan un jugador de Berri, en Heimrich Baltazar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

ATHLETIC KUKER CLUB

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ferdinand Holzländer va anar directament als peus de Daniele Taioli que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Halcón Battaner va augmentar l'avantatge de ATHLETIC a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fryderyck Van Roosendael de ATHLETIC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Halcón Battaner de ATHLETIC va fallar un penal al minut 18, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Daniele Taioli va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Francisco Monserrate es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.