Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo Huelva FC (773302) - El Club de la Vall (307696) » 380086544: T37/R1

Copa 380086544 Información oficial sobre el partido 380086544 en Hattrick

13.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Kalamuri Alineación oficial del equipo 'Kalamuri' en el partido 2 - 4 Cariocas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cariocas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Kalamuri Alineación oficial del equipo 'Kalamuri' en el partido 1 - 8 Cariocas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cariocas C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalamuri

Goles Goles

  • 110 Minuto 26 (Gol de falta): Nattapong Chaikham va aconseguir l'empat per a Kalamuri mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Francisco La Losa no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Francisco La Losa de Kalamuri es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 81, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Egolf Grüter de Kalamuri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cariocas C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cariocas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Enzo Terranova.
  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Nils Bostrup va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Mamadou Tenden va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Silvan Martins de Cariocas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Cariocas es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Giuseppe Del Serra es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Jarl Fauskanger va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Silvan Martins va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Isidro Landi va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Matthijs Valten de Cariocas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.