Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AlBaCeTE_RuLeS (1335849) - Clubul Atletic Pankra CF (801736) » 380086167: T37/R1

Copa 380086167 Información oficial sobre el partido 380086167 en Hattrick

13.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

AlBaCeTE_RuLeS Alineación oficial del equipo 'AlBaCeTE_RuLeS' en el partido 3 - 4 atletico villaespesa Alineación oficial del equipo 'atletico villaespesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AlBaCeTE_RuLeS Alineación oficial del equipo 'AlBaCeTE_RuLeS' en el partido 2 - 0 atletico villaespesa Alineación oficial del equipo 'atletico villaespesa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlBaCeTE_RuLeS

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): János Pap de AlBaCeTE_RuLeS va demostrar les seves habilitats al minut 44 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Marcel Wajs s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Klaus Erhart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del AlBaCeTE_RuLeS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): AlBaCeTE_RuLeS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Zoran Eybl des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Zoran Eybl de AlBaCeTE_RuLeS es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 43, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a AlBaCeTE_RuLeS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per János Pap, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Everts Lauciņš de AlBaCeTE_RuLeS es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 50 (Evento clima: sol, OK técnico): En Marcel Wajs va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

atletico villaespesa

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Melchor Brues de villaespesa va fer un bon esprint per escapar-se de Glenn Reemer i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): villaespesa va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 39, quan Matija Kumar, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Julian Lambert va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 105 (Gol de contra por la izquierda): Rogelio Tippmann va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 4 per a villaespesa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de villaespesa, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Julian Lambert va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Julian Lambert va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Matija Kumar, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.