Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paris Saint Barcelona City (795657) - Seijuros F.C. (1582146) » 380085121: T37/R1

Copa 380085121 Información oficial sobre el partido 380085121 en Hattrick

13.06.2012 12:15:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

The Kies Alineación oficial del equipo 'The Kies' en el partido 2 - 5 Naranja Team Alineación oficial del equipo 'Naranja Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Kies Alineación oficial del equipo 'The Kies' en el partido 2 - 0 Naranja Team Alineación oficial del equipo 'Naranja Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Kies

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Javier Galeano facilitava les coses al Kies amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, İskender Geçer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillén Abaña de Kies va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Juan Gabriel Villapún de Kies es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Kies Stéphane Tronquo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kies Alexandru Ofiţeru, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Niklas Gansfuss. El marcador continuava 1 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Guillén Abaña, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Niklas Gansfuss va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Kies i 1 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Zacharias Ketterer xutant per a Kies va fer anar la pilota just on la volia, però Niklas Gansfuss, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Antonakis Danos de Kies, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Niklas Gansfuss en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.

Naranja Team

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Hadad Kaleel Ibn-Akil va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 0 - 1 per a Naranja.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): Naranja van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Hadad Kaleel Ibn-Akil no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Naranja van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adi Deutsch va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 94 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Naranja van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 94 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hadad Kaleel Ibn-Akil, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mels Renkema de Naranja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Avichay Mor de Naranja va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 118, Hadad Kaleel Ibn-Akil de Naranja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Naranja Aurélien Foulon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Vidal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Hadad Kaleel Ibn-Akil va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Óscar Zarza de Naranja va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Naranja, Vojislav Babović, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Adi Deutsch anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 5 per a Naranja.