Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MUTANTES CF (119713) - rotteiro (1369419) » 380083489: T37/R1

Copa 380083489 Información oficial sobre el partido 380083489 en Hattrick

13.06.2012 12:30:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Martagón F.C. Alineación oficial del equipo 'Martagón F.C.' en el partido 1 - 5 rotteiro Alineación oficial del equipo 'rotteiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Martagón F.C. Alineación oficial del equipo 'Martagón F.C.' en el partido 2 - 5 rotteiro Alineación oficial del equipo 'rotteiro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martagón F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Martagón va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Noël Haring, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Martagón va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafel Torelló va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Oddbjørn Myrland.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dries Samaey va estar a punt d'acabar en gol al minut 51, però el porter visitant Oddbjørn Myrland va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Mario Capoferri de Martagón es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

rotteiro

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cipriano das Neves que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a rotteiro.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 70, quan Estevo Arteixo va posar els visitants rotteiro per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 3 s'ha de veure repetit: en Alekos Giannousopoulos de rotteiro va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Stamen Naydenov, que no va perdonar.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jasper Deyaert, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Joonas Tuliaho de rotteiro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Henning Bodtke va superar els defenses rivals per velocitat al minut 71 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xavier Lopes de rotteiro es va guanyar la targeta groga merescudament.