Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El regreso de futbol samba (1417164) - FCB Cornella (438808) » 380082694: T37/R1

Copa 380082694 Información oficial sobre el partido 380082694 en Hattrick

13.06.2012 12:30:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido 3 - 5 tarugos Alineación oficial del equipo 'tarugos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El regreso de futbol samba Alineación oficial del equipo 'El regreso de futbol samba' en el partido 2 - 2 tarugos Alineación oficial del equipo 'tarugos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,0 % 28,7 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El regreso de futbol samba

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Seyit Önder, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. regreso es posava per davant!
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 35 gràcies a la jugada de Anders Ørskov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Guillermo Faena va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de regreso.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Gerrit Gelke era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Maoz Telem però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El regreso ho intentava per la dreta per mitjà de Gerrit Gelke, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Carlo Maschi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de regreso.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Valentin Filimon de regreso es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Daniel Roca de regreso va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Dre Quintens de regreso va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Philippe Nunes va entrar en el seu lloc.

tarugos

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Jean-Pierre Nicolas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. Danilo Fontanive es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 37 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Fernando Donez marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 82 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Miguel Encinas de tarugos marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Danilo Fontanive quedar desmarcat i marcar per a tarugos al minut 85. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a tarugos l'avantatge per 3 - 5. Xisco Rubinat en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Néstor Choque va estar a punt de posar per davant a tarugos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Riivo Viira va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Enver Mayda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Encinas.