Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Mamachicho Return (489454) - osbara (1593993) » 380081761: T37/R1

Copa 380081761 Información oficial sobre el partido 380081761 en Hattrick

13.06.2012 12:30:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

C.D. Mamachicho Return Alineación oficial del equipo 'C.D. Mamachicho Return' en el partido 3 - 2 osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Mamachicho Return Alineación oficial del equipo 'C.D. Mamachicho Return' en el partido 1 - 4 osbara Alineación oficial del equipo 'osbara' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mamachicho Return

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mamachicho sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Lloyd Godard va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Mamachicho va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 75 Albert Lukács va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

osbara

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eitautas Anužis es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Julián Díaz de Casriego entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al osbara, un peu providencial d'en Arjan Pieterse va situar el 1-2 al panell digital.
  • 109 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Arjan Pieterse se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Francisco de Asís Dioayuda que va anotar el 2 - 2 per a Mamachicho sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Daniel Ortiz Mexia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Enzo Goncalvez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Enzo Goncalvez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): Diederik Assenmacher estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.